Ungdomsmonter / Fritidsfiskarna

Ungdomsmonter / Fritidsfiskarna

Ungdomsmonter/Fritidsfiskarna C11:48

Ungdomsmontern under ledning av Fritidsfiskarna hälsar er alla varmt välkomna till vår värld av fiske, friluftsliv och gemenskap, allt genom frivilliga och ideella insatser.

Här kan ni prata om typ allt fiske med oss, då vi finns med våra unga fritidsfiskare och aktiva ledare och ser fram emot ert/ditt besök.

I år, vårt 7e i raden på Sportfiskemässan kommer du kunna träffa drivna fiskeintresserade ungdomar från olika delar av landet, kunniga ledare och medarbetare som ihop har STOR kunskap och erfarenhet av fiske på många olika sätt.

Ni kommer kunna bygga er egen fluga, delta i tävlingar med fina priser, köpa lotter och hjälpa oss vidare i vårt omfattande arbete för att fler skall kunna fiska och känna trygghet/gemenskap.

Här finns stor kunskap i flugfiske, fiske från flytring, UL fiske efter abborre, gäddfiske, gösfiske och mycket mer. Vi har personer med stor kunskap om isfiske, is säkerhet och du kan även kunna träffa tillsynsmän inom fiske.

I år finns även Peter Dahlström hos oss och ihop med er yngre bygger sina berömda tafsar, men även Stingers mm. Det han inte kan om fiske och skapande är nog inte värt att veta.

Vi vill att vår monter ska ge er tips, inspiration och visa er utrustning så FLER kan fiska och finna trygghet och gemenskap genom just fritidsfiske.
I år är vår monter fylld av tävlingar med fina priser för ER alla yngre och ungdomar upp till 18 år, vår ” önskelåda ” finns, ihop med lotterier och annat kul. Vi pratar gärna om friluftsliv och miljö i stort, och ni kommer kunna anmäla er till kommande läger, resor mm vi kommer erbjuda med start våren 2023.

Hos oss kommer du som du är, och vi hoppas du går härifrån med ny kunskap och en positiv syn på vad fiske kan vara för just dig.

Följ oss gärna på Facebook under ” fritidsfiskarna Sverige ” och Instagram hittar ni oss om ni söker på ” fritidsfiskarna ”
Hoppas vi får träffa dig under dessa kommande 4 dagar!

Kontakta oss

Scroll to Top