Sportfiskemässan arrangeras på Stockholmsmässan 14-16 mars 2025

Här träffas människor med gemensamma intressen för att titta på de senaste produkterna, delta i någon av alla aktiviteter, lyssna på föreläsningar, titta på fiskefilmer, tävla, se sportfiskebåtar och boka sina fiskeäventyr. Mässan har starka samarbetspartners inom företag, organisationer och skolor. Vidare har mässan ambitioner att öka intresset för sportfisket och främja fiskevård. 

Tillhör du en av alla fyra miljoner svenskar som testat sportfiske? Sportfiske hör till en av svenskarnas absolut största fritidsaktiviteter. Intresset för Sportfiskemässan är lika stort hos stora som små, proffs som nybörjare, gamla som unga, kvinnor som män. Här finns det gott med jämlikar att träffa och mingla med. Kanske är det på mässan som du i år träffar din nya fiskepolare?

Sammanfattningsvis erbjuds besökarna den unika möjligheten att få känna, testa, uppleva och inspireras inför sportfiskesäsongen.

Biljettförsäljningen startar den 1 december i år

Visste du att din biljett hjälper unga Sportfiskare? 10 kronor av varje såld biljett går direkt till Svensk Sportfiskehandels barn & ungdomssatsning

Och ytterligare 3 kronor av varje såld biljett går till Sportfiskarnas fiskevårdsfond

Ta del av årets höjdpunkter

Varje år har vi ett gediget program både på stora scenen och vid valda mindre scener eller aktivitetsplatser. Här finns också våra olika aktivitetsområden på gatorna och torgen i mässhallen där även utställarna visar upp sina nyheter och säljer sin bästa tjänster och produkter. 

Vad får man inte missa på mässan i år?

Scroll to Top