Starta fiskesäsongen hos oss

Sportfiskemässan flyttas fram till 2023 pga ändrade restriktioner

Det är med stor sorg vi har tagit det tråkiga beslutet att flytta fram Sportfiskemässan till 2023. Vi vet att ni liksom vi längtat efter att under tre dagar få hänge oss åt vårt stora intresse – sportfiske- och den härliga atmosfären på mässan.

Anledningen till beslutet är de nya restriktionerna som gör att vi inte kan arrangera en mässa som en mässa ska vara, det vill säga en sprudlande mötesplats för alla som är passionerade sportfiskare, unga som gamla, män som kvinnor. En folkfest där det myllrar av människor i mässhallen, inspiration och kunskap delas och alla får chansen att träffa likasinnade som delar samma intresse.
 
Men med de rådande restriktionerna går inte detta. Därför kommer Sportfiskemässan flyttas till våren 2023. Vi återkommer så snart vi vet när det blir.
 
Alla ni som köpt biljetter kommer att få återbetalning inom närmaste veckorna

Vi hoppas ni har förståelse för vårt beslut
Ta hand om er <3 

Sportfiskemässan

Här träffas människor med gemensamma intressen för att titta på de senaste produkterna, delta i någon av alla aktiviteter, lyssna på föreläsningar, titta på fiskefilmer, tävla, se sportfiskebåtar och boka sina fiskeäventyr. Mässan har starka samarbetspartners inom företag, organisationer och skolor. Vidare har mässan ambitioner att öka intresset för sportfisket och främja fiskevård. Vi har en hög ambition vad gäller ditt mässdeltagande.

Tillhör du en av alla fyra miljoner svenskar som testat sportfiske? Sportfiske hör till en av svenskarnas absolut största fritidsaktiviteter. Intresset för vår mässan är lika stort hos stora som små, proffs som nybörjare, gamla som unga, kvinnor som män. Här finns det gott med jämlikar att träffa och mingla med. Kanske är det på mässan som du i år träffar din nya fiskepolare?

Sammanfattningsvis erbjuds besökarna den unika möjligheten att få känna, testa, uppleva och inspireras inför sportfiskesäsongen.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Biljettpriser - Obs endast förköp

Inga kassor finns på plats under Sportfiskemässan utan endast förköp av biljetter. 

Biljettpriser:
Vuxen: 200 kr 

Vuxen 3-dagars: 300 kr

Ungdom 15-17 år: 100 kr

Ungdom 3-dagars: 150kr

Barn/ungdom 0-14 år: Fri entré för barn t.o.m 14 år tillsammans med betalande vuxen. Egen biljett krävs.

Observera att biljetterna är personliga.

Covid-pass obligatorisk för alla från 18 år.

Visste du att din biljett hjälper unga sportfiskare? 10 kronor av varje såld biljett går direkt till Svensk Sportfiskehandels barn- och ungdomssatsning.

Och ytterligare 10 kr av varje såld biljett går till Sportfiskarnas fiskevårdsfond

Medlem i Sportfiskarna - Obs endast förköp

Medlemmar i Sportfiskarna får 40 kr i rabatt på vuxenentrén till Sportfiskemässan 2022!

Rabatten erhålls på förköpsbiljetter, använd kampanjkoden
Obs Ditt medlemskort måste uppvisas vid inpassering på Sportfiskemässan

Covid-pass obligatorisk för alla från 18 år.

Visste du att din biljett hjälper unga sportfiskare? 10 kronor av varje såld biljett går direkt till Svensk Sportfiskehandels barn- och ungdomssatsning.

Och ytterligare 10 kr av varje såld biljett går till Sportfiskarnas fiskevårdsfond

Ta del av årets höjdpunkter

Varje år har vi ett gediget program både på stora scenen och vid valda mindre scener eller aktivitetsplatser. Här finns också våra olika aktivitetsområden på gatorna och torgen i mässhallen där även utställarna visar upp sina nyheter och säljer sin bästa tjänster och produkter. 

Vad får man inte missa på mässan i år?