Starta fiskesäsongen hos oss

Varför DU ska besöka Sportfiskemässan

Här träffas människor med gemensamma intressen för att titta på de senaste produkterna, delta i någon av alla aktiviteter, lyssna på föreläsningar, titta på fiskefilmer, tävla, se sportfiskebåtar och boka sina fiskeäventyr. Mässan har starka samarbetspartners inom företag, organisationer och skolor. Vidare har mässan ambitioner att öka intresset för sportfisket och främja fiskevård. Vi har en hög ambition vad gäller ditt mässdeltagande.

Tillhör du en av alla fyra miljoner svenskar som testat sportfiske? Sportfiske hör till en av svenskarnas absolut största fritidsaktiviteter. Intresset för vår mässan är lika stort hos stora som små, proffs som nybörjare, gamla som unga, kvinnor som män. Här finns det gott med jämnlikar att träffa och mingla med. Kanske är det på mässan som du i år träffar din nya fiskepolare?

Här möts människor med ett gemensamt intresse som kan få goda råd från utställarna kring allt som gäller fiske. Sammanfattningsvis erbjuds besökarna den unika möjligheten att få känna, testa, uppleva och inspireras inför sportfiskesäsongen.

Vi ser fram emot att träffa dig! Biljetter finns att köpa from 1 december 2021 – kom och bli en del av vår stora community!

Ta del av årets höjdpunkter

Varje år har vi ett gediget program både på stora scenen och vid valda mindre scener eller aktivitetsplatser. Här finns också våra olika aktivitetsområden på gatorna och torgen i mässhallen där även utställarna visar upp sina nyheter och säljer sin bästa tjänster och produkter. 

Biljettpriser

Biljettpriser
Vuxen: 200 kr
Barn & ungdom 7-17 år: 100 kr
Familj – två vuxna/två barn: 475 kr
Barn under 7 år gratis

Observera att biljetterna är personliga.

Medlem i Sportfiskarna

Medlemmar i Sportfiskarna får 40 kr i rabatt på vuxenentrén till Sportfiskemässan 2022! Rabatten kan erhållas även på förköpsbiljetter, använd då kampanjkoden
Obs Ditt medlemskort måste uppvisas vid inpassering på Sportfiskemässan
Köper du biljett på plats räcker det med att uppvisa ett giltigt medlemskort för att få medlemspris.

Visste du att din biljett hjälper unga sportfiskare? 10 kronor av varje såld biljett går direkt till Svensk Sportfiskehandels barn- och ungdomssatsning.

Vad får man inte missa på mässan i år?

Scroll to Top