Välkommen till Sportfiskemässans presstjänst

Sportfiskemässan gick av stapeln den 16-19 mars 2023 och arrangerades för 17:e gången. Mässan genomfördes senast för fyra år sedan, och det är fem år sedan mässan arrangerades i Stockholm, vilket borgar för ett stort härligt Sportfiskeevent på Stockholmsmässan i mars.

Här hittar du pressmeddelanden, högupplösta bilder och logotypes samt hur du ansöker om pressackreditering. Under pågående Sportfiskemässan är Presscentret på Stockholmsmässan öppet. Vill du komma i kontakt med oss på Sportfiskemässans presstjänst maila till press@stockholmsmassan.se.gick

Presscenter

Här hämtar du din ackreditering och här kan du som journalist sitta och arbeta i lugn och ro, göra intervjuer och träffa kollegor över en kopp kaffe.

Presscenter ligger en trappa upp vid huvudentrén. Lokalerna är utrustade med trådlös uppkoppling, datorer, skrivare och kopiator. Här finns också tre intervjurum där du som journalist kan boka om du önskar göra en intervju. I presscenter finns pressmaterial från utställare och arrangörer och i förekommande fall schema för pressprogram.

Varmt välkommen!

Pressmeddelanden

Pressbilder

Logotype

Scroll to Top