Varför ni ska ställa ut på Sportfiskemässan

På Sportfiskemässan sammanstrålar människor med de gemensamma intressen för att titta på de senaste produkterna, delta på våra aktiviteter, lyssna på föreläsningar, titta på fiskefilmer, tävla, se sportfiskebåtar och boka sina fiskeäventyr. Här erbjuds besökarna den unika möjligheten att få känna, testa, uppleva och inspireras inför sportfiskesäsongen. Vidare har mässan ambitioner att öka intresset för sportfisket och främja fiskevård. Vi har en hög ambition vad gäller ert deltagande.

Intresset för mässan växer för varje år och rekordet besökare är från sista årets upplaga på Stockholmsmässanmässan på 19 604 personer. Sportfiske som fritidssyssla, hobby eller passion växer också. Intresset för mässan är lika stort hos stora som små, proffs som nybörjare, gamla som unga, kvinnor som män. Sportfiske hör till en av svenskarnas absolut största fritidsaktiviteter. Fler än fyra miljoner svenskar har provat på sportfiske i någon form och varje år sportfiskar runt två miljoner svenskar. Av dessa är runt 600.000 ungdomar eller barn. Trenden pekar uppåt och visar att allt fler barn och unga väljer att påbörja sportfiske.

Det är ingen slump, det är trendigt att röra sig ute i naturen och på så sätt hittar allt fler till Sportfisket. Det tycker vi är kul men det är också en enorm möjlighet för er. Branschen omsätter runt femton miljarder per år. Hos oss får ni som företag chansen att sticka ut i bruset och profilera era produkter och tjänster. 

Växande marknad

Bred publik

Stor omsättning

Claes
Publik Fly vs jerk

Vi marknadsför så ni når ut

Sportfiskemässan satsar på en bred mediemix som består av sociala medier, alla stora fiskemagasin och fiskesajter, print, online och radio.  Mässan kommer även att marknadsföras via våra samarbetspartners kanaler. Utöver det jobbar vi även med många influencers som i sin tur sprider ordet om mässan.

Mässans bästa monter prisas

På Sportfiskemässan delas pris ut till årets ”Bästa Monter Leverantör”, ”Bästa Monter Butik”, ”Bästa Monter Förening/Organisation” , ”Bästa Monter Båt/Tillbehör” och ”Bästa Monterupplevelse”.

Vinnarna utses på mässan och pristagarna i respektive kategori får pokal under mässfesten på lördagskvällen.

Sportfiskemässan i siffror

0
Antal besökare på Elmia 2024
0
Antal besökare på Stockholmsmässan 2023
0 %
Av besökarna köpte produkter i montrarna
Scroll to Top