Baitbox
Baitbox

Baitbox

About us

Vi startade Team Baitbox 2010, mest som ett sätt för oss själva att kunna spara och se tillbaka på våra fiskeäventyr. Anledningen till att vi började med YouTube var inte för att vi ville bli “YouTubers” utan det var snarare för att vi inte hade tillräckligt med lagringsutrymme på våra hårddiskar, vi hade inte pengar till att köpa nya och YouTube hade gratis lagring av filmer.

Sedan dess har det hänt en del, YouTube har utvecklats till att bli en av världens största sociala plattformar, vi har fått en följarskara och ett fantastiskt engagemang från alla som tittar på våra filmer. Vi kan idag stolt konstatera att “Team Baitbox” faktiskt är en av de största Svenska fiskekanalerna på YouTube just nu!

Vår vision har alltid varit att försöka fånga hela upplevelsen när vi filmar. Inte bara de lyckade försöken och snygga drillningarna av fisk. Vårt fokus har legat på att dokumentera och presentera våra resor precis så som vi upplevde dom när vi var ute. Kanske är det av just den anledningen som så många också uppskattar och känner igen sig i våra filmer, för att dom är ärliga och genuina.

Sen finns det något bättre än att få vara ute med sina bästa kompisar, göra det man älskar mest och dela upplevelser i den fantastiska natur vi har i Sverige? Inte om du frågar oss!

Sedan 2012 tillverkar vi även ett av Sveriges mest populära skeddrag för ädelfisk, vår alldeles egna Baitboxbomben – som kommer finnas att köpa på mässan!

Utöver filmer och dragtillverkning så utvecklar vi ständigt verksamheten och säljer våra produkter genom vår webbshop. Vi har tagit fram kepsar, t-shirts, muggar, mössor, betesaskar och en hel del annat. Vi jobbar ständigt på denna front och kommer fortsätta med att utveckla produkter i egen regi för att utöka webbshoppen, växa på marknaden och erbjuda våra kunder riktigt bra produkter för sportfiske och outdoor!

News

Jobs

Contact information

Contact us

Scroll to Top