Fiskejournalen – Allt om flugfiske

Fiskejournalen – Allt om flugfiske

About us

Fiskejournalen:
Året var 1974 och tidningen Fiskejournalen grundandes utav Olof Johansson. Under de 45 år som tidningen funnits har det blivit en ikon inom svenska fiskescenen. Tidningen var gjord av fiskare – för fiskare! Precis som en nischad branchtidning ska vara och är än idag.

Tidningen växlade upp fort under 70-talet med prenumerationer och möjlighet till specialsektioner inom flugfiske, hav & kust eller spinn-mete-pimpel. Under 80-talet blev rörligt material en het potatis och vi började producera fiskefilmer.

1988 blev Fiskejournalen den officiella förbundstidningen för sportfiskeförbundet vilket varade i tio år innan vi gick åt vardera håll.

Förvärv:
Ett annat stort år var 1997, när vi som pionjärer inom fiske lanserade vår hemsida med dagliga nyheter. Denna tidning har funnits i 23 år och växer sig större var dag.

Det senaste decenniet förvärvade vi titlarna Fiske för alla och Allt om flugfiske. Den senare ingår fortfarande i portföljen och anses vara marknadens starkaste varumärke i sin gren.

Sista förvärvet gjorde vi så sent som 2019 när vi köpte Fiskefeber.

E-handel:
Efter 23 år på nätet var det dags att slå upp portarna för denna fiskebutik. Vi har kombinerat vår långa fiskeexpertis, goda kontakter i branchen med den senaste tekniken för att leverera en heltäckande e-handel.

Sortimetet är noggrant utvalt av våra experter och hyllorna är fyllda med allt mellan himmel och jord.

Allt om Flugfiske:

Den största flugfisketidningen i Skandinavien!

Allt om Flugfiske är tidningen för dig som insett tjusningen med flugfiske. Vi ger dig fiskevattnen och resereportagen, de heta rapporterna direkt från strömmarna och trenderna inom teknik och redskap. Du får möta de bästa flugbindarna som delar med sig av sina specialmönster och du får njuta av de bästa flugfiskefotografernas bilder.

Products

News

Jobs

Contact information

Contact us

Scroll to Top