Svivlo

Svivlo

About us

Svivlo har tagit fram löjligt enkla multirullar som inte kompromissar på vare sig kastlängd eller kontroll.

Våra multirullar är det perfekta valet för fiskaren som vill vara redo för allt. Fisket har aldrig varit enklare i motvind eller kastbyar, solblänk eller mörker, kast med osymmetriska beten eller när du är trött eller ringrostig.

VI SÄTTER RIBBAN HÖGT
Enkelhet är vår absoluta passion, vilket syns i allt vi gör från design till användbarhet. Med vårt skandinaviska arv och urmakarprecision, skapar vi helt nya multirullar som låter alla fiskare spendera mer tid att fånga fisk.

Kasta som ett proffs, utan ansträngning: Vår patenterade CastGuard™-teknologi eliminerar risken för trassel, vilket gör det enkelt för alla att bemästra kasttekniken.

Släpp loss proffset i dig: Låt dig inte luras av utseendet. Våra rullar må se vanliga ut, men de ger dig kontroll, kraft och en mångsidighet som aldrig tidigare upplevts.

Skandinavisk elegans, utvecklad för enkelhet: Upplev sömlös, intuitiv användning och ergonomisk design som låter dig fiska hela dagen.

Självförtroende från nybörjare till proffs: Oavsett om du precis har börjat eller är en erfaren veteran, ger Svivlo dig möjlighet att fiska med större tillförsikt och mindre oro.

News

Svivlo lanserar Draken ONE

Svivlo lanserar Draken ONE

Efter den fenomenala succén med Genesis ONE, lanserar nu Svivlo nästa rulle i sitt sortiment. En revolutionerande multirulle i 100-storlek för det, bokstavligt talat, lättare fisket. Besök vår monter för att ta del av denna världsnyhet.

Read more »

Jobs

Contact information

Contact us

Scroll to Top